Billig Terapi

Min nya livsstil efter en Gastric Bypass.

HBG Festivalen.

Inte varit så mycket att skriva dom senaste dagarna, har bara varit hemma hos Markus och varit på HBG Festivalen, så har knappt varit hemma, så tar denna liten stunden o gör ett litet inlägg innan vi ska iväg igen, grill och drick i förrigår hos Markus, skit trevligt, Elger och Markus fixade och bjöd på mat, Lax och nypotatis, riktigt gott blev det, så hade dom gjort en go romsås med, underbart, drack lite men blev inte mycket mer än det för jag kände inte riktigt för det, sen bar det av till stan och vi såg Hoffmaestro, aldrig hört någon låt med dom, men dom va riktigt sköna live.
Fredag, ungefär samma sak, dock höll jag mig nykter, det va riktigt otrevligt väder hela dagen, jag och Sandy, även Linus var nere en sväng i stan fast det regnade och blåste som in i bomben, dock var vi bara nere en liten liten runda och käkade, så idag är väl den enda dagen man hinner ta det lungt och gå lite på stan utan att dö utav vädret.

BILFAN!

nu är bilen sönder idag, jävla piss, blir så trött på att den alltid strular när man nt har råd att fixa den, kan den inte strula när man har pengar istället?? så får låta den stå här uppe på parkeringen så mycket som möjligt o bara andvända den när det verkligen behövs.

Sjukgymnast rond II.

Återbesök idag, se om det har blivit bättre, själv tycker jag nt det känns bättre, bara när jag gör mina övningar och typ 1h efter sen känns det som de gjorde innan, får se vad han har och säga, om jag ens har samma doktor som innan, han skulle ju boka in mig med någon annan, blir de inte lite rörigt? behöva förklara allt för denna nya personen också, ork!

trött!

Idag var LANet slut, inte updaterat något för det har inte funnits något att updatera, bara massa svettiga nördar som suttit vid datorn, men underbart var de, idag har jag bara varit utanför dörrarna för att hämta datorn i Ramlösa, sen har jag legat i soffan och sett massa serier och sånt, ska kolla en film nu tänkte jag The Devil's Advocate får det bli.

KS LAN

Vi har inte haft ett KS-lan på flera år, riktigt roligt kommer det vara, för er som inte vet vad ett LAN är så kopplar man ihopa några datorer och sitter och lirar dag o natt i typ 2,3 dagar, så vi fixade lokalen i veckan hyrde nyckel osv, riktigt skön känsla, dock har bara halva folket kommit hittils, men resten är påväg, kommer vara otroligt roligt!

Söndrig bil!

Va ute och körde, precis ätit, var jätte mätt och belåten, så kör vi en sväng i bilen så börjar den strula och EPC lampan börjar lysa, såklart vet ju jag nt vafan det betyder, så Sandy slår upp i handboken vad det betyder, att något elektroniskt är sönder i bilen, så upp bil Skoda verkstaden, 3 veckors vänte tid, KUL! och kostar 1500 bara att kolla vad som är fel, sen om något är fel och behövs bytas ut så blir det antagligen ännu dyrare, man blir så jävla förbannad, Skodan har hållt hur bra som hälst i typ 10 år, såklart ska den börja strula nu när jag snart börjar skolan och kommer behöva den, hoppas det bara är något litet fel, håller tummarna!

Sjukgymnast.

Nu ska jag till Sjukgymnasten på Drottninghög, önska mig lycka till, för om vi nt kan komma fram till en lösning så blir jag fan förbannad, träna upp den blir det väl antagligen, får se om dom kan någonting där uppe, skönt väder ute idag med, härligt!

Vårdcentralen rond 2.

Inte mycket har hänt idag, varit ute och kört lite, haft lite ärende att fixa, sen var jag på vårdcentralen för dom behöver ta lite blod från mig och göra lite tester och jämföra före och efter operationen, hoppas allt är som det ska, jag antar att dom är det iome jag har inte kännt mig konstig eller dylikt sedan operationen, annars verkar det inte hända så mycket idag, en tråkig start på veckan.

Favorit i Repris.

När jag vaknade ringde jag Linus och åkte ner till Ramlösa vi gick och hyrde nyckeln till klubbstugan för vi ska lana på fredag,lördag,söndag efter det åkte vi och tog en kopp kaffé med farfar men han skulle iväg och äta glass, gott! så vi åkte hem till lägenheten , så lagade Sandy mat (fiskpinnar med mos) och nu ska vi kolla The Lion King !

Wictors Födelsedag

Igår var de Lördag och vi gjorde inget speciellt, var hemma hos mina föräldrar, satt där och snackade ett tag, smakade på marmelad som min Pappa hade gjort själv, jättegott, sen efter några timmar åkte vi hem, fixade oss, bytade kläder och så för vi skulle på födelsedagsfest , riktigt trevlig kväll var det, jag blev full, vilket nt var planerat, men det brukar vara dom fyllorna som blir bäst, och jag instämmer, hoppas du hade en underbar kväll Wictor för det hade jag!

Fredags eftermiddag/kväll.

Idag när vi va en snabb sväng på Väla så köpte jag VÄRLDENS största kanelbulle för 22kr, har gått förbi ett fik där ute typ varje dag dom senaste veckorna och ser alltid dom kanelbullarna, och dom ser alltid lika goda ut, så idag slog jag till, den var massiv!
Orkade inte ens äta 1/3 del utav den, men den var jättegod, sen så var Tessi här en sväng och lekte med Sandy och drack vin, så gick dom ut, somvanligt, men jag pallade inte så stannade hemma på lite film mys istället , såg en ruggit bra film, The Usual Suspects riktigt bra film, älskar sånna filmer som bara är "mindfuck" som det kallas, där man nt fattar vad som händer o man verkligen måste tänka, verkligen en film att rekomendera!
imorgon är det Wictors födelsedag, eller idag rättare sagt, klockan är ju lite sent, det ska firas!

Vårdcentralen.

Imorse var jag uppe före tuppen, eller klockan var halv 8, skulle till Vårdcentralen kl 08.10 för att kolla in vad som är fel med min axel, så fick en remiss till en sjukgymnast uppe på Drottninghög, så ska åka dit nästa vecka, dom tror att det är en eller flera nerver som är i kläm bakom skuldran och om det var riktigt illa skulle jag få operera, så hoppas det går bra med Sjukgymnasten.
Sedan bar det av till Väla för jag fick lite pengar av Farfar och Pappa för jag behövde nya badbyxor, tur var det för jag och min fru är fattigare än en påse med gräshoppor, testa i lite olika affärer och fick på mig ett par i för små storlek, men allt blev bra ltillslut.
Just nu sitter jag uppe hos Farfar och bloggar, det skulle ju bli fint väder idag, men solen bara går in och ut ur moln hela tiden, så det är lite tråkigt, hoppas det blir bättre snart!

Regn v2.

Idag åkte vi till Väla för att kolla med Telenor om jag kunde byta abonemang till ett med fast summa så jag kan ringa o surfa hur mkt jag vill för , men det hade blivit ännu dyrare än vad det stod i reklamerna, så somvanligt är Telenor skit och bara snackar mög, så gick vi en sväng på Väla, helt plötsligt började det stört regna, tråkigt men sant!

34kg Före & Efter.

Nyår 09/10!
Sommaren 2010.
Samma kläder som Nyår 09/10!



Ser ni någon skillnad?

Regn.

Idag har vi haft lite paus från de fina vädret, har regnat nästan hela dagen, skönt det har inte varit så överdrivet varmt idag heller, så har bara tagit det lungt med Linus, spelat lite DS och nu ligger jag och Linus i soffan och kollar på Twilight filmerna hah för Linus har inte sett dem, och då måste vi ju göra det, frugan är på bio och kollar nya Shrek filmen, så lite kvalitetstid med Linus, sen ikväll ingen anning vad som händer!

Ambulans.

Idag gjorde jag dagens goda gärning, ringde ambulansen för att en kille trillade slog sig sönder och samman, det är helt otroligt hur folk inte bryr sig, här sitter en snubbe på marken och blöder ur pannan och näsan och folk bara är allmänt svenska och går förbi och skiter i vilket, minst 40 pers gick förbi och bara trode han var en lodis eller en alkis, men så var det inte, så ambulansen kom och killen fick hjälp och fick följa med till sjukhuset.
Efter en heldag i solen och hos Farfar, medans frugan har varit på utbildning, så är vi nu äntligen hemma och ska lägga oss och kolla en go rulle, Repo Men, med Jude LawForest Whitaker

Final.

Finalen var väldigt seg spelad detta VM, inte mycket fotboll, tiden togs mest upp av tacklingar och gula kort, men efter många, många minuter så vann Spanien, härligt tycker vi, dom förtjänar vinsten, härlig kväll hos Wictor va det, massa läsk och gottis dock, ingen sprit, men endå trevligt, tack för ett härligt VM
viva la spain!

Härlig Söndag.

Vaknade imorse och skulle sätta mig vid datan så fungerade inte internet, alla lampor lös som dom skulle så testade o starta om osv, men inget fungerade, så ringde Comhem, och det hade tydligen varit så varmt att någon server hade överhettat, så ingen med Comhem hade något nät sa dom, så vi åkte upp till Farfar och solade och badade istället, efter någon timme så kom Sandys mamma Paiwan med ris soppa, sååååå gott.
Kvällen närmade sig snabbt för tiden går ju mycket snabbare när man har roligt, så vi hade med oss grillen för Farfar hade köpt korv och bröd, så vi har precis grillat, helt underbar dag, tråkigt att huset ska bli sålt för det e så mysigt på sommaren, sen är det VM final ikväll som vi ska kolla hos Wictor på Miatorp, go go Spanien!
p.s När ska blogg.se fixa en app till Iphone?

Brons Match.

Snart spelar Tyskland - Uruguay, ska jag vara helt ärlig så tror jag Tyskland vinner matchen, men man ska inte räkna bort Uruguay, dom har ju bäst lag på papper tydligen, men det kan bli en intressant match, även fast jag inte bryr mig så jättemycket, matchen imorgon är lite mer av intresse, men go go Tyskland!

Heldag hos Farfar.

Idag har vi bara slappat hos Farfar, kom upp vid 11 någon gång så skulle vi sola och bada och bara ha det allmänt mysigt, men då märkte vi något konstigt, det var en grön yta vid poolkanten, så vi undersökte saken och visade sig att filtret hade pajjat så vi fick lyfta upp hela skiten, spola rent den och mecka, endå funkade det inte, så vi tog vattenslangen och tryckte in i alla rör och spolade och fick lite tryck på det hela, tillslut funkade allt igen, och då började storstädningen, i med massa klor, hovade upp det mesta, borstade hela poolkanten och damsugade bottnen, efter många om och men så var poolen helt underbart ren och vi drack vin och badade jättemycket.
Helt underbar dag.

34,4kg.

Har gått ner 34,4KG sedan operationen 1 Mars, känns helt underbart, är nere på den vikten jag var när jag träffade Sandy för 15 månader sedan, så det är nu det känns för jag har inte legat under denna vikten som jag är på nu, skönt när man kan vara igång igen det märkte jag redan när vi cyklade på Hven att det tog inte emot lika mycket som det brukar göra, UNDERBART!

Värme?

Varmt är det, men ingen sol? vad e det som händer egentligen, hade solen varit framme hade man kunnat dra till havet eller poolen, men så är inte fallet, värdelöst, så vad händer egentligen idag? får väl ta det som de kommer man e ju fattig som en påse med råttor.

Spolarvätska.

Imorse åkte vi till Paiwan(Sandys mamma) och jag fick massage pga jag har problem med min axel, så hon fixar det, skit snällt av henne, e redan bättre i axeln, sen kollade vi massa bilder från när dom va i Thailand 07, och så bjöd Paiwan på Ris Soppa som var SKIT god, älskar Thai mat, sen hämtade vi upp sjuklingen Linus och åkte till biltema för att köpa billig spolarvätska så nu är rutan på bilen ren också, efter det blev det en sväng till systemet för att köpa en Bag-in-Box (Tre Apor) för vi ska Spritzla hade vi tänkt (man blandar 50% vin och 50% Sprite) även det är mega gott!
sommaren är underbar!

Skumpa & Kort.

Igår stack jag och Wictor till Halmstad och plockade upp Linus för att vara snälla, så gick vi en sväng inne på Eurostop när vi endå var där inne, sen när vi kom hem bar det av till Wictor med skumpa i högsta hand, skålade och hade det super trevligt, lite fördröjd skål där Markus och Wictor önskade oss en lycklig framtid, härligt när man har så bra vänner, uppskattas verkligen.

Träningsvärk

har sån galen träningsvärk idag efter cyklingen igår på Hven, usch gör ont bara att sätta sig ner!
men det e bra, för då vet man att man har fått något gjort!

Torsdag

Ännu en ny dag, ännu en skit mysig morgon att vakna upp till, soligt och härligt, idag finns där inga planer, känns som vi har varit igång varje dag nu och gjort saker i typ 2 veckor, så kanske skulle behövt en softe dag, dock är det inte så kul att ligga inne när man vet att solen skiner precis utanför!

Semi Final 2.

Ikväll spelar Tyskland - Spanien, tyvärr åkte ju mitt lag ut tidigare än förväntat, och då har man ju ett backup lag, och såklart är det Spanien, så hoppas det går deras väg idag, vi ska ner till Wiktor och kolla matchen, så vi sticker nog snart, alltid soft och sitta o snacka innan, lite öl och vin blir det säkert med!
Wiktor e alltid ledsen!

(H)Ven.

Idag va vi på Hven, skit mysigt väder, när vi åkte från Hbg så va det inte mysigt, kallt och blåsigt, men när vi kom fram till Hven så hade dom faktiskt finare väder, vilket jag inte trode, antog verkligen att det skulle vara värre iome det är en Ö mitt ute i smeten, men vi hade det skit mysigt, cyklingen gjorde ont i skinkorna men det fick man ta med det goda.
Dom coola grabbarna!


Mitt när vi hade som trevligast på Hven så ringde dom från Lyxa på Väla och sa att våra ringar var färdiga, vilket vi inte väntade föräns den 16:e som dom sa till oss, men dom var snabbare än väntat, så när vi kom hem åkte jag och Sandy ut på Väla och hämtade ringarna och käkade, vi hade ju med oss matsäck till Hven men den gick åt snabbt för den va så god!
så då var man förlovad också!

Semi Final.

Igår var vi hos Wiktor på Miatorp för vi skulle se första semi finalen, Nederländerna - Uruguay, innan matchen dock skulle vi grilla, jag och Sandy orkade inte grilla så vi köpte färdig grillat, Burger King, men Markus och dom andra grillade på, efter många om och men, och massa tändvätska så fick vi igång grillen, eftersom jag redan hade ätit satt jag mest och experimentera med korvbröd och potatissallad med ostbågar, det blev finnemang!
Nu ska vi med Wiktor och Markus till Ven, vi ska hyra tandemcykel och ha trevligt hela dagen förhoppningsvis!